Kolofon

Regit GmbH
Heinkelstr. 1
93049 Regensburg, Nemčija
Registrska številka podjetja: HRB 13826
Registrsko sodišče: Okrajno sodišče Regensburg (Amtsgericht Regensburg)
Poslovodja: Christopher Thaus
legal(at)mautpilot.si
Izvleček iz registra podjetij
Prenos izvlečka iz registra podjetij

Stik

Kontaktni obrazec

Davek na dodano vrednost

Identifikacijska številka za davek na dodano vrednost po 27. členu nemškega zakona o davku na dodano vrednost:

DE291528732

Reševanje sporov

Evropska komisija je pripravila spletno platformo za reševanje sporov: https://ec.europa.eu/consumers/odr. Nismo pripravljeni na sodelovanje v postopkih za reševanje sporov pred organi za reševanje sporov za potrošnike, ki za nas tudi niso obvezni.

Odgovornost za vsebine

Odgovorni za vsebino: Christopher Thaus, naslov glej zgoraj

Kot ponudnik storitev smo po 7. členu 1. odstavku nemškega zakona TMG odgovorni za lastne vsebine na teh straneh po splošnih zakonih. Nemški zakon TMG od 8. do 10. člena pravi, da kot ponudnik storitev nimamo obveznosti preverjanja posredovanih ali shranjenih tujih informacij oziroma raziskovanja, ali navajajo k nezakoniti dejavnosti.

To ne vpliva na obveznost odstranitve ali onemogočanja uporabe informacij skladno s splošnimi zakoni. Tovrstna odgovornost pa je mogoča le od trenutka, ko nam je bila konkretna kršitev zakonov dana na znanje. Če nam bodo ustrezne kršitve zakonov dane na znanje, bomo te vsebine nemudoma odstranili.

Odgovornost za povezave

Naša ponudba vključuje povezave do zunanjih spletnih mest drugih ponudnikov, pri katerih ne moremo vplivati na vsebine. Zaradi tega za te tuje vsebine tudi ne moremo prevzeti nikakršne odgovornosti. Za vsebine na spletnih straneh, na katere kažejo povezave, je vedno odgovoren vsakokratni ponudnik ali upravljavec strani. Na povezanih straneh smo ob času priprave povezave preverili morebitne kršitve zakonov. Ob objavi povezave ni bilo opaziti protizakonitih vsebin.

Kljub temu pa ni razumno pričakovati stalnega vsebinskega nadzora povezanih strani brez konkretnih dokazov o kršitvi. Če nam bodo kršitve zakonov sporočene, bomo te povezave nemudoma odstranili.

Avtorske pravice

S strani upravljavca spletne strani ustvarjene vsebine in dela na teh straneh so zaščitene po nemškem avtorskem pravu. Razmnoževanje, obdelava, distribucija ali kakršno koli izkoriščanje zunaj meja zakona o avtorskih pravicah zahteva pisno soglasje avtorja ali ustvarjalca. Prenosi in kopije te strani so dovoljene samo za osebno nekomercialno uporabo.

Če vsebin na tej strani ni pripravil upravljavec, se upoštevajo avtorske pravice drugih. Še posebej so vsebine tretjih oseb kot take tudi označene. Če vseeno opazite kršitve avtorskih pravic, vas prosimo za ustrezno informacijo. Če nam bodo kršitve zakonov sporočene, bomo te vsebine nemudoma odstranili.